Hurtig og Nem Udretning Af Din Penis, Reducer Ubehag & Gør Dit Sexliv Bedre Med Det ENESTE Medicinsk Underbyggede, Ikke-Invasive System På Markedet!

 

Lider du af mindst et af de følgende symptomer?

Hvis svaret er ja, så kan SizeGenetics™ også hjælpe dig!

Som en medicinsk veldokumenteret og klinisk testet enhed, betragtes SizeGenetics™ af mange som den hurtigste og nemmeste måde at afhjælpe Peyronies Lidelse og/eller rette en krum penis på – hurtigt.

Få stillet diagnosen – Lider du af Peyronies Lidelse eller krum penis? (Der er en forskel.)

Peyronies Doctor

Peyronies er en peniskrumning, der skyldes en bule som er dannet ud af noget, der minder om arvæv.

Bulen tvinger penis, når den er slap og/eller erigeret, til at bøje til en bestemt side og det kan i nogle tilfælde være både smertefuldt og ubehageligt. Afhængigt af størrelsen på krumningen, kan denne tilstand gøre sex vanskeligt, og, i nogle ekstreme tilfælde, umuligt

Hvis du har en bule eller opbygning af arvæv, så har du Peyronies lidelse.

Hvis du ikke har en bule eller opbygning af arvæv, så har du en naturligt forekommende krumning.

Begge kan behandles effektivt ved hjælp af SizeGenetics™-enheden, som giver de hurtigst mulige resultater på den kortest mulige tid.

Faktisk er penisforlængere som SizeGenetics™ blevet anvendt af professionelle læger til at hjælpe tusindvis af mænd over hele verden med at få udrettet deres penis, så de er blevet længere, mere lige og mere imponerende at se på!

SizeGenetics™ hjælper dig til at:

En peniskrumning kan behandles, ved hjælp af ‘Celledelings’-teknikker.

Når penis er bøjet, skal den sommetider have hjælp til at rette sig ud igen.

Sandheden er, at den fortløbende spænding, som SizeGenetics™ giver, virkelig kan hjælpe dig med at udrette din penis.

Årsagen til at nogle penisser krummer, er fordi den ene side af penis skal ‘holde trit’ med den anden. Det kan klares ved at benytte en penisforlænger som SizeGenetics™.

Da SizeGenetics™-enheden fastholder penis i dens rette form, vil den også give en konstant spænding langs hele penis, hvilket udstrækker penis på en sikker og behagelig måde.

Da penis er krum, vil den ene side af penis naturligvis føle spændingen stærkere end den anden side.

Resultatet af denne spænding er at stimulere til celledeling

Menneskekroppen er fantastisk og den er designet til at reagere i takt med de forandringer den bliver stillet over for.

Efterhånden som penis fortsat udsættes for det konstante træk, vil nogle af cellerne i penis begynde at opleve et naturligt kropsfænomen kendt som ‘celledeling.’ Det er tilfældet når penis bliver udstrakt og cellerne i penis begynder at trække sig fra hinanden, hvilket stimulerer dannelsen af nye celler som resultat af den konstante spænding.

Da den ene side af penis vil opleve en større spænding, medføre dette øget celledeling på denne side af penis.

Med tiden, og efterhånden som den bukkede side af penis “når op” til den anden side, så vil hele penissen fortsætte med at blive forlænget i én lige retning, hvilket medfører en mere lige penis, der også ser længere ud.

Så hvorfor ikke tage det første skridt i dag og begynde at arbejde hen imod en mere lige og mere imponerende penis for din egen skyld?

Europæisk fremstillet, Type 1 klinisk testet Medicinsk Enhed udviklet til peniskrumninger…

Mange penisforlængere kan slet ikke anvendes af personer der lider af Peyronies. Men med SizeGenetics™ kan du være sikker på at din forlænger ikke bare passer til din penis, den vil også give dig maksimal komfort, hvilket betyder at du kan have den på i længere tid.

SizeGenetics™ Multi-Directional Angling (MDA) hovedstykke og 58-Way Comfort System er udviklet til at give maksimal komfort og støtte til peniskrumninger.

Modsat mange hypotetiske behandlinger af Peyronies og krumme penisser, så har SizeGenetics™-enheden den fulde og totale støtte fra mange professionelle læger fra hele verden.

Mange eksperter fra Storbritannien, Europa og USA er enige om at brugen af en penisforlænger kan bidrage til at reducere peniskrumninger.

Penisforlængere har haft dokumenteret succes i forbindelse med et større klinisk forskningsprojekt, udført af Urologi-afdelingen på Torino-universitetet i Italien.

Læs uddrag fra undersøgelsen herunder, eller, hvis du allerede ved at vores unikke enhed, som ikke kan fås nogle andre steder er sagen for dig – så afgiv din bestilling i dag (superhurtig levering).

En mere lang og lige penis…

Glem ikke, at når din penis er mere lige, så ser den også længere ud.

Ser du, krumningen af penis kan give dig det indtryk, at din penis er mindre, end den faktisk er. Måske har du i virkeligheden en stor penis helt uden at vide det!

SizeGenetics™ hjælper dig med at finde den sande størrelse på din penis ved hurtigt og effektivt at rette op på din krumning. Og da den derudover kan forlænge penis med flere centimeter, kan SizeGenetics™-enheden give dig en penis du kan være stolt af.

Bestil i dag og genvind selvtilliden i soveværelset.

SizeGenetics™ Krumnings- og Peyronies Udgaven – den ultimative løsning til at reducere selv de mest alvorlige peniskrumninger

Vores SizeGenetics™ Krumnings- og Peyronies Udgave er blevet specialdesignet til at hjælpe dig med at få den lige penis som du har længtes efter.

Denne specialiserede behandlingsplan leveres med et UDVALG af ekstra tilbehør, som hjælper dig til hurtigere resultater og – for dem med Peyronies Lidelse – tilbehør, der går målrettet efter opbygningen af arvæv, så du får de hurtigste resultater på den kortest mulige tid.

Du kan gøre noget ved din krumme penis.

Bestil den førende Peyronies- og krumningsudrettende enhed på markedet – bruges af tusindvis af mænd til med succes at udrette og forlænge deres penis – i dag.

Hvad er med i SizeGenetics™ Krumnings- og Peyronies Udgaven?

 

SizeGenetics™ medicinsk type 1-enhed

Klinisk testet og dokumenteret hjælp til at udrette din penis, uanset om du lider af Peyronies lidelse, eller om du har en naturligt forekommende krumning.

To Multifunktionelle Hoveder.

To unikke hovedstykker, så du kan vælge det der passer bedst til dig, hvilket sikrer at enheden er så behagelig at bruge som muligt.

Faux Lædertaske med Lås og Nøgle.

Hold din Peyronies eller krumning hemmelig for venner og familie.

Komfortskum & Komfortstrimler af Latex

Undervurder ikke betydningen af komfort når du har sådan en enhed på! Vores komfortskum og komfortstrimler af latex er udviklet til at sikre at du kan have enheden på så meget som muligt. Jo længere tid du har den på, jo hurtigere kommer resultaterne.

Perfect Grip™ System

Greb er vigtigt. Du kan kun udrette din penis, hvis der er den rette spænding når du har enheden på, og du samtidig føler det er komfortabelt at have den på. Vi har i flere år arbejdet sammen med vores udviklere om at skabe Perfect Grip System™. Vælg mellem velcro, løkke eller komfortbælte-teknologi for at finde det greb, der passer bedst til dig.

Directional Noose Straightening™

Vores enhed kan hjælpe på krumninger i alle retninger – venstre, højre, op og ned. Brug Directional Noose Straightening™-systemet til at tilføre ekstra spænding til enhver type af krumning.

Instruktions-DVD

Fuldstændige og klare instrukser i hvordan du skal anvende enheden korrekt, så du kan opnå de bedste resultater med den.

GRATIS Penisøvelser

Online-øvelser til at supplere enheden og til at hjælpe med at udrette din penis hurtigere – og til at hjælpe med at forbedre størrelsen eller styrken på din rejsning.

The Confidence Bible for Men!

Tips, tricks and advice that will change your life! We believe that every man in the world can feel and act more confident, and that confidence is the most important step to becoming a better you.

In order to help you achieve this, we put together this handy guide as an effective tool to help improve yourself in this way.

The Ultimate Guide to Penis Enlargement!

At SizeGenetics™ we believe information is power. That means getting to know your penis. Being well-educated about how penis growth and the organ itself works will help you to get the most out of our guide and natural, permanent penis growth.

Peyronies & Krumningsenhed Reservedele

Vores enhed er produceret efter de højeste standarder og der medfølger en fuld 6-måneders garanti. Men om et par år, hvad gør du så, hvis en del af enheden forsvinder eller går i stykker? Du bruger reservedelene, som følger gratis med din enhed.

PENGENE TO GANGE TILBAGE Garanti

Vores garanti, som er den bedste i branchen, betyder at du kan købe SizeGenetics™-enheden uden at risikere noget – hvis den ikke virker for dig, så giver vi dig pengene to gange tilbage.

SizeGenetics™ Krumnings- og Peyronies Udgaven

Som en medicinsk veldokumenteret og klinisk testet enhed, betragtes SizeGenetics™ af mange som den hurtigste og nemmeste måde at afhjælpe Peyronies Lidelse og/eller rette krum penis på – hurtigt.

Price: $499.95 $299.95 Besparelse $200.00 ADD TO CART