SizeGenetics™ tilbyder klinisk dokumenteret penisforlængelse med en CE-certificeret, ekstrem men sikker enhed.

Hvordan virker spændingsenheder?

Kun Sizegenetics har 58 way comfort (58-vejes komfort)Forstil dig en, der træner vægte. Mens han gør det, og mens vægten bliver tungere over tid, så strækker og træner han de muskler, som han bruger til at løfte.

Det forårsager små mikrobrud og cellereproduktioner inde i musklen. Når musklen heler, bliver den større, fastere og kan indeholde mere blod, efterhånden som den bliver større.

Penisstrækningsenheder virker på en lignende måde.

Ved simpelthen at sætte enheden på din penis, så skaber den et jævnt og konstant stræk langs Copora Cavernosa (den del af penis, der fyldes med blod under erektioner).

Denne skånsomme, smertefrie udstrækning får cellerne i Corpora Cavernosa til at trække sig fra hinanden og dele sig. Lige som når man bygger muskelmasse, sker der det, i forbindelse med cellehelingsprocessen, at der skabes nye sunde celler, som gør det muligt for din penis at blive større. Og med en større Corpora Cavernosa, kan din penis indeholde mere blod, hvilket betyder større og hårdere erektioner!

Jo større spænding en enhed giver, jo større og hurtigere bliver dine resultater. Da SizeGenetics™-enheden giver utrolige 2.800 gram udstrækningsspænding (næsten 50% mere end andre førende enheder), så kan du forlænge din penis hurtigere og med bedre resultater end med nogen anden enhed.

SizeGenetics™-spændingsenheden er fuldstændig smertefri, 100% sikker, og resultaterne er permanente!

SizeGenetics™ til Skæv Penis Syndrom?

Krumningen på penis

Skæv penis syndrom, også kendt som Peyronies, er en lidelse, som giver en krumning på penis.. Det kan skade penissens fremtoning, fremkalde ubehag, og i ekstreme tilfælde kan det gøre sex ubehageligt eller endda umuligt, hvilket kan gøre voldsom skade på ens selvtillid og selvværd.

SizeGenetics™ er en medicinsk type 1-enhed , som kan hjælpe med at forbedre eller rette krumningen på en penis, der er påvirket af Peyronies. Vi har mange tilfredse kunder, som med stor succes har fået rettet deres penis ved hjælp af SizeGenetics™-enheden.

SizeGenetics™ til Mikropenissyndrom?

Mikropenissyndrom er en medicinsk lidelse, som forårsager en usædvanligt lille penis på typisk under 5 centimeter i længden. Det kan give problemer med at have sex, og det kan være en kilde til mentale lidelser.

Hvis du lider af mikropenissyndrom og gerne vil finde ud af, om SizeGenetics™ kan hjælpe dig, så kontakt vores kundeserviceteam i dag.

Klinisk Dokumenteret, Medicinsk Enhed

SizeGenetics™ har fået mange anbefalinger, har undergået intensiv videnskabelig forskning og kliniske studier af både amerikanske og danske forskere og læger, og det er dokumenteret, at den kan forlænge din penis.

Som en registreret medicinsk type 1-enhed, S, er SizeGenetics™ blevet godkendt til brug under de stramme FDA-krav. Hver eneste enhed produceres efter strenge kvalitetskrav på førsteklasses produktionsfaciliteter og med komponenter af medicinsk standard.

Det betyder, at SizeGenetics™ er risikofri og sikker at bruge, så du kan anvende SizeGenetics™ med 100% tillid til, at dit helbred og din sikkerhed ikke er i fare, og at enheden vil virke for dig.

Vælg ikke en dårlig, udokumenteret enhed, og ty ikke til risikable og smertefulde operationer for at forlænge din penis. Tusinder af mænd som dig, verden over, har benyttet den klinisk dokumenterede SizeGenetics™-enhed til sikkert og effektivt at forlænge og udstrække deres peniser.

Bestil din SizeGenetics™-enhed i dag, så kan du også komme i gang med hurtigt at forlænge din penis!

En større penis kan gøre en kæmpe forskel for din selvtillid, selvsikkerhed og for dit sexliv. Tanken om ‘det øjeblik’ kan være nervepirrende, når du føler dig underbemidlet i de nedre regioner, og bekymringen for hvordan det ser ud og føles for både dig og din partner kan være nok til helt at afskrække dig fra at have sex.

Bestil SizeGenetics™ nu, og få selvtilliden tilbage i soveværelset.