100% garanteret penisforlængelse! SizeGenetics™ lover dig sikre, hurtige resultater, eller dine penge tilbage med vores pengene tilbage garanti!

SizeGenetics Garanti - En Større Penis Eller Pengene Tilbage

SizeGenetics™ fjerner alle risici ved at købe en penisforlængelsesenhed. Den er blevet klinisk testet og dens effekt er blevet dokumenteret, så du kan købe den med fuld tillid til, at SizeGenetics™ vil forlænge din penis sikkert og effektivt.

Med vores dobbelte pengene tilbage garanti lover vi dig, at din SizeGenetics™ vil virke for dig, ellers refunderer vi det fulde købsbeløb.

Du har intet at tabe, og alt at vinde!

SIZEGENETICS™ GARANTERER:

  • Din sikkerhed – Vores penisforlængere er blevet klinisk testede og certificerede som en medicinsk type et-enhed. Brug SizeGenetics™ i overensstemmelse med manualen, og du kommer ikke til at risikere nogen skade.
  • Høj kvalitet  – Stil dig ikke tilfreds med en billigere enhed af dårlig kvalitet, som i bedste fald går i stykker og koster dig en mindre formue i reservedele, mens den i værste fald kan gøre seriøs skade på din penis. SizeGenetics™ er produceret, så den lever op til de højeste standarder, den er udformet i materialer af bedste kvalitet, og hver eneste producerede enhed skal gennemgå vores skrappe kvalitetskontrol, før den kan blive solgt.
  • Penisforlængelse – Vi er overbeviste om, at SizeGenetics™ er den mest effektive penisforlænger på markedet. Vores holdning underbygges af kliniske tests, lægeanbefalinger, flere års forskning, og ægte brugeranbefalinger, som alle viser, at det kan fungere for alle, også dig!

Som du kan se, er vores pengene to gange tilbage-garanti virkelig simpel, fordi vi tror 100% på, at SizeGenetics™ også vil virke for dig.

Brug blot SizeGenetics™-enheden 120 dage i træk (4 måneder). Skulle det usandsynlige ske, at du ikke opnår nogen forøgelse af længden på din penis (eller forbedring af krumningen på din penis, hvis du har brugt enheden til at behandle Peyronies/skæv penis syndrom), så tag fat i os indenfor 6 måneder fra modtagelsen af enheden, og bed om at få pengene tilbage.

Hvorfor skal enheden bruges i 4 måneder?

Mens mange af vores kunder begynder at se resultater allerede indenfor de første par uger, så varierer hastigheden hvormed resultatet opstår, meget fra person til person. Ved at benytte SizeGenetics™-enheden dagligt i 4 måneder, så sikrer du, at der er tid nok til, at enheden også kan virke for dig.

For at du kan få pengene tilbage, skal vi se følgende dokumentation som bevis på, at du har benyttet SizeGenetics™-enheden i overensstemmelse med instrukserne:

Et før-fotografi og et efter-fotografi af din penis ved siden af et måleapparat, eksempelvis et målebånd eller en lineal (på begge billeder skal du have SizeGenetics™-enheden på, og den gennemsnitlige spænding på enheden skal være synlig).

En dagbog/log, som angiver dage og antal timer, du har brugt SizeGenetics™-enheden i løbet af de 4 måneder, herunder hvor stor spænding, der er anvendt per gang. For at være kvalificeret til at få pengene tilbage, skal du have benyttet enheden mindst 5 timer om dagen ved en spænding på minimum 1200g i mindst 4 måneder.

For at anmode om refusion, så send blot din anmodning sammen med det understøttende materiale til support@sizegenetics.com.

Bemærk: Hver SizeGenetics™- enhed er desinficeret og leveres til dig i en forseglet plastikpose. Når først denne pose er åbnet, kan enheden længere ikke returneres eller refunderes, med mindre du anmoder om refusion i henhold til betingelserne for vores pengene tilbage-garanti, jf. ovenfor.

 

SizeGenetics™ Lægeanbefalinger

Dr. Jorn Siana
Specialist i Almen og Plastik-kirurgi.
Læs Mere

Dr. Finn Knudsen
Specialist i Plastikkirurgi.
Læs Mere